Om


I 1972 starter Frede Byllemos firmaet Tråsbøl Autoværksted som hurtigt ændrede navnet til Byllemos Automobiler.

Frede Byllemos havde været værkfører hos Citróen, som han også havde været udlært hos. Senere kom junior Peter Byllemos til.

Peter Byllemos kom i mesterlære hos sin far, hvor han lærte alt om Citroén lige fra ID 19, og alle modellerne frem til i dag. Da Frede Byllemos også var udlært Peugeot Mekaniker, fik Peter Byllemos også den samme gode indsigt i disse modeller.

Den 1.august år 2000 overdrog Frede Byllemos firmaet til Peter Byllemos.

I 2007 fik Byllemos Automobiler en ny tilbygning, hvor lager og kontor fik lokaler. De tidligere lager og kontor lokaler blev overdraget til værkstedet, hvormed værkstedet nu kunne håndtere flere køretøjer.

I 2010 blev firmaet udnævnt til årets læreplads.

I 2020 blev salgsafdelingen udvidet og i samme omgang startede vi renoveringen af vores udstilling og lavede et nyt lager. Da renoveringen var færdig i 2021 flyttede vi kontoret og hoved indgangen til salgsafdelingen.

I 2020 blev vi certificeret til service, reparation og fejlfinding af el- og hybridbiler. Cerficeringen holder vi løbende opdateret.

Firmaet har udvidet flere gange og har i dag 10 ansatte. Byllemos Automobiler har og er kendt for sin store viden indenfor disse bilmærker og besidder det nyeste indenfor test og rep. udstyr.

I Byllemos Automobiler ligger vi stor vægt på at tage et social ansvar og har derfor gennemtiderne altid haft læredrenge, folk i job træning og fleksjob. Vi har flere ganget fået CSR mærket tildelt af Aabenraa kommune.

Kontakt os